Plaats voor technisch vrijwilliger

In het museum annex VVV van Sloten is plaats voor een

(elektro-)technisch vrijwilliger

voor gem. 2 dagen p/m, bij voorkeur maandagen

Taken

De belangrijkste taak is het onderhouden en repareren van de presentaties. Die dateren uit het jaar 2000 en vragen mede daardoor regelmatig aandacht. De technische installaties worden ter plekke of vanuit een relaiskast aangestuurd met computers uit circa 2000, dus het is noodzakelijk dat je daar ook mee om kunt gaan. Daarnaast zijn er regelmatig ook andersoortige klussen, bijvoorbeeld klein timmerwerk, inrichting van de tentoonstellingsruimte, of onderhoud van klimaatapparaten.

Vrijwilligersvergoeding

Wij bieden hiervoor een vrijwilligersvergoeding, en het UWV geeft doorgaans toestemming om tegen deze vergoeding bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan.

Info en/of aanmelding

Voor meer info kun je bellen met Margriet Agricola, vrijwilligerscoördinator, 0514-531541 of 531124.

Kijk ook op www.museumsloten.n